El Festival

'A Rainy Day in New York' de Woody Allen, amb Elle Fanning Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, y Liev Schreiber, serà la pel·lícula inaugural del festival, que es projectarà fora de concurs el dia 11 d'octubre. 'RIP' el curtmetrage de Casa i Pintó es projectarà a la mateixa sessió fora de concurs. 

La secció oficial

April 2023

La Sala B presenta una programació que ret homenatge a Stanley Donen, a qui dediquem el Trailer Film Festival

La SALA B

April 2023

El Festival Internacional de cinema de Begur, en aquesta edició ret homenatge a Nora Navas, Stanley Donen i Josep Puig.

Els homenatges

April 2023

El Festival dels nens

LINO és la pel·lícula del festival dels nens de la present edició.

'Rufufú' de Mario Monicelli, un
clàssic inolvidable

'RUFUFÚ' de Mario Monicelli amb Vittorio Gassman Claudia Cardinale i Marcello Mastroianni es presentarà en versió restaurada el dijous 10 d'octubre.

Lino una divertida historia d'animació és la película·lícula escollida pel Festival del Nens.El Lino és un jove alegre que treballa com a animador de festes, encara que està bastant fart de suportar que els nens es burlin d'ell per treballar amb una ridícula disfressa de gat. Decidit a canviar la seva vida, el Lino contracta els serveis d'un mag, però, inesperadament, la màgia no funciona com ell esperava i acaba convertint-lo en un felí gegant

Summer Film Festival

11 d'agost de 2019

La música i el cinema van ser els protagonistes del Summer Film Festival, el pórtic del Festival Internacional de Cinema de Begur.

Premières

Pre.-estrenes

'Edmond', d'Alexis Michalik 'A Rainy Day in New York' de Woody Allen, i Chamboultout' d'Eric Lavaient són les premières d'aquest any al festival. 

El jurat

El crític Juan Ferrer, director de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya serà el president del jurat, format per la programadora musical Alessandra Bautista, el productor Andreu Comerma, i la montadora Eva Rose.

Consulta tota la programació 

i els horaris del festival

BEGUR COMEDY FILM FESTIVAL

© 2020 by BEGURFILMFES 

Follow me

  • facebook-square
  • Instagram
  • Twitter Square